Trefelling

Trefelling kan være et risikofylt arbeid og bør utføres av kvalifiserte fagfolk.
Eide Skog og Hage har lang erfaring med trefelling - også hvor det er vanskelig å komme til.
Vi tar på oss alle typer trefellingsoppdrag - alt fra rydding av tomter til felling av vanskelige trær over hus/linjer/garasjer.

Vi har riktig utstyr for å gjøre jobbene raskt, enkelt og effektivt.
Våre arbeidere er norske og har godkjente kurs, sertifiseringer og de forsikringer som trengs.

 

Seksjonsfelling
Vi fjerner trær som vokser over hustak og eiendom ved å sage treet i små biter. Dersom det er nødvendig, senker vi ned deler av treet i tau og taljer for å sikre at gjenstander rundt treet ikke kommer til skade. Uansett hvor treet står, kan vi komme til å fjerne det trygt og sikkert.

Beskjæring
Vår erfarne treklatrer beskjærer/former dine trær nøyaktig slik kunden vil ha de. Vi kan både kroneredusere, tynne og sikre løse/råtne greiner.

Flisekutter
Eide skog og hage har flisekutter på uavhengige belter, og kan flise stammer opp til 30 cm i diameter. De uavhengige beltene gjør at vi kommer til i vanskelig terreng. 

Stubbefresing
Etter trefelling - eller om du har stubber stående, kan vi fjerne dette enkelt med vår stubbefreser. Ved bruk av stubbefreser sparer vi hagen din for unødvendige ødeleggeser som sannsynlig en gravemaskin ville gjort. Vi freser ned stubben til 20 cm under bakkenivå, og dekker eventuelt over med jord. 

Utkjøring av tømmer
Vi har utstyr for utkjøring av tømmer på smale og trange plasser ved bruk av vår atv med tømmerhenger. 

Bortkjøring av avfall
Vi har to små lastebiler med tipp, og kan kjøre vekk greiner, stammer og avfall -  eller bruke flisekutter og fylle flisen direkte i lastebilen.